Liga Nationala
In curand...

Home >> Competitii >> Loturi Nationale


   La sfarsitul anului competitional clasamentul final va fi principalul criteriu pentru a stabili componenta loturilor nationale ce vor reprezenta Romania la competitiile oficiale internationale.

   Tinuta oficiala si cea de concurs stabilita de conducerea F.R. Snooker este obligatorie pentru toti componentii loturilor nationale ce reprezinta Romania la competitiile oficiale.

   Sportivii si oficialii vor avea un program stabilit pe care vor trebui sa-l respecte cu strictete.

   Sportivii selectati la loturile nationale se vor supune programului si disciplinei stabilite de antrenorul lotului national si se vor afla sub directa supraveghere si coordonare a acestuia.

   Sportivii selectati la loturile nationale vor respecta programul de pregatire (tehnic, tactic, fizic, mental si odihna - recuperare) stabilit de antrenorul lotului national.

   Toti reprezentantii Federatiei Romane de Snooker ce compun delegatiile oficiale la evenimentele internationale au obligatia de a avea un comportament desavarsit iar atitudinea lor in relatia cu sportivii sau oficialii celorlalte tari participante trebuie sa fie una deosebita in ceea ce priveste tinuta , limbajul, sau orice altfel de aprecieri.

   Sportivii au obligatia de a cunoaste regulamentul de snooker foarte bine pentru a evita unele interpretari gresite sau neintelegeri in timpul meciurilor.

   Tunsoarea si coafura trebuie sa fie decente pentru a evita reactii neplacute din partea oficialilor EBSA si a celorlalti participanti la evenimentele internationale.

   Sigla cu sponsorul oficial al Federatiei Romane de Snooker va fi purtata de toti spotrivii si oficialii prezenti la competitiile oficiale interne si internationale.

   Contractele individuale de sponsorizare ale sportivilor vor fi realizate in conditiile stabilite de Federatia Romana de Snooker.Utilizator:
 
Parola: